Сериалы + Исландия | A Haunting: Back from the Dead | Dance Bangla Dance Junior 2016

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Chicago Med 2. évad 14. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Chicago Med 2. évad 14. rész (feliratos)

Chicago Med 2. évad 14. rész (feliratos) / Chicago Med s02e14 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé vitapect.org-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Chicago Med 2. évad 14. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség. A folyamatos vibrálásban dolgozó szakemberek magánélete is a kórház valamelyik kórtermében zajlik...

Részletek

Chicago-Med-2-évad-14-rész-(feliratos)
Chicago Med

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2015, 43"  |  Premier: 2015.11.17.
Dráma

Rendező: Fred Berner, Donald Petrie
Forgatókönyvíró: Michael Brandt, Derek Haas
Zene: Atli Örvarsson
Szereplők: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Rachel DiPillo, Colin Donnell, Brian Tee, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Marlyne Barrett, Julie Berman