Petite Girls Taking Massive Cock | air jordan 6 retro 2017 wheat for men online | Situation comedy

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Gomorra 2. évad 11. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Gomorra 2. évad 11. rész / Gomorrah s02e11 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé vitapect.org-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Hatalom, pénz és vér: e három tényező határozza meg a Nápoly és Scampia kikötőinek környékén élők mindennapjait. Nincs választásuk, kénytelenek a diktált szabályok szerint túlélni: a törvényeket a Camorra, a nápolyi maffia hozza. Csak szerencsés kevesek álmodhatnak átlagos életről.A maffia bosszúja elől rejtőzködve élő Roberto Saviano azonos című regényéből készült gengszterdráma öt egymástól független történetet mesél el, amelynek főszereplői mind a Camorra-val állnak kapcsolatban.

Részletek

Gomorra-2-évad-11-rész
Gomorrah

Olaszország
2008, 137"  |  Premier (HU): 2009.04.09.
Dráma | Krimi

Rendező: Matteo Garrone
Forgatókönyvíró: Roberto SavianoOperatőr: Marco Onorato
Szereplők: Salvatore Abruzzese, Simone Sacchettino, Salvatore Ruocco, Vincenzo Fabricino, Vincenzo Altamura, Italo Renda, Francesco Pirozzi, Antonio Aiello