Nero 12 Platinum HD 12.5.01400. | Отвязный Дайс | The Good Dinosaur (2015) 720 Bluray Subtitle IndonesiaSinopsis : Belum Tersedia

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Harry Bosch - A nyomozó 3. évad 3. rész magyar szinkronos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Harry Bosch - A nyomozó 3. évad 3. rész

Harry Bosch - A nyomozó 3. évad 3. rész / Harry Bosch - A nyomozó 3x3 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé vitapect.org-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Harry Bosch - A nyomozó 3. évad 3. rész film információk

Tartalom

A sorozat főhősének karakterét Michael Connelly krimiíró alkotta meg, regényről regényre. Bosch nyomozó kalandjai ezen történetekből épülnek fel. A sorozat cselekménye párhuzamosan fut két szálon: a kihallgatások révén kibontakozik előttünk Bosch múltja és személyisége, míg a gyilkosságok terepén a magányos farkas nyomozói stílusában osztozhatunk.

Részletek

Harry-Bosch---A-nyomozó-3-évad-3-részSorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 51"  |  Premier: 2014.02.06.
Dráma | Misztikus

Rendező: Ernest R. Dickerson, Kevin Dowling
Forgatókönyvíró: Michael Connelly
Zene: Jesse Voccia
Szereplők: Titus Welliver, Madison Lintz, Jamie Hector, Amy Aquino, Lance Reddick, Annie Wersching, Troy Evans, Scott Klace, Deji LaRay, Mark Derwin, Jason Gedrick