Desierto | Steins;Gate: The Movie − Load Region of Déjà Vu (Steins;Gate Movie: Fuka Ryouiki no Déjà vu) | 480p | BDRip | Dual Audio | Education and Philosophy - 561 Words

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Magnificent Century: Kosem 1x35 magyar szinkronos teljes epizód online

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A szultána 1. évad 35. rész / Magnificent Century: Kosem s01e35 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, látogass vissza sűrűn! :-)

Tartalom

A látványos széria az I. Szulejmán szultán utáni időkbe viszi el a nézőt, bemutatva Kösem szultána életét, aki Hürrem szultána mellett, az egyik legnagyobb hatalommal rendelkező nő volt az Oszmán Birodalom történetében. Ahmet szultán háremébe hozatnak egy görög lányt, Nasia-t, aki az uralkodó, Ahmet szultán kedvence lesz. Az ártatlan, őszinte lány hamarosan megtapasztalja, milyen intrikák és harcok folynak a palotán belül a hatalom megszerzéséért. Bár állandó honvágyat érez, a szerelem mégis a palotában tartja. Ő maga is a cselvetések részévé válik, ám bátor fellépésével kivívja az elismerést, és később Kösem szultána néven az oszmán történelem egyik leghatalmasabb asszonya lesz.

Részletek

A-szultána-1-évad-35-rész
Magnificent Century: Kosem

Sorozat

Törökország
2015, 62"  |  Premier: 2015.11.12.
Dráma | Történelmi

Rendező: Yagiz Alp Akaydin, Mert Baykal
Zene: Aytekin G. AtasVágó: Ismail Akbulut
Szereplők: Aslıhan Gürbüz, Nadir Saribacak, Hülya Avşar, Ekin Koç, Beren Saat, Mete Horozoğlu, Kadir Dogulu, Mehmet Kurtulus, Tülin Özen, Berk Cankat