Moneyball [2011] HD | Gangland Undercover 6 | Demonstrative Communication - 1229 Words

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Megtört szívek 3. évad 20. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Megtört szívek 3. évad 20. rész / Paramparça s03e20 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé vitapect.org-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A Megtört szívek című török sorozatban két család élete örökre megváltozik, amikor ugyanazon a napon, ugyanabban a kórházban születnek meg lányaik. Egy hiba folytán a szülészeten azonban összekeverik a gyerekeket, így Hazal szerény körülmények között nő fel Gülseren gyermekeként, míg Cansu mindent megkap a szüleinek vélt Dilara-tól és Cihantól. Egy baleset folytán a vagyonos család megtudja, hogy Cansu nem vérszerinti gyermekük, s a feszültség egyre csak fokozódik, amikor találkoznak Gülserennel és lányával. A Hazalt egyedül nevelő elvált asszony és Cihan között kölcsönös vonzalom ébred...

Részletek

Megtört-szívek-3-évad-20-rész
Paramparça

Sorozat

Törökország
2014  |  Premier: 2014.10.01.
Dráma

Rendező: Cevdet Mercan
Forgatókönyvíró: Yildiz Tunç
Szereplők: Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Güneş Emir, Burak Tozkoparan