Documental | Communication in the Workplace - 643 Words | Asylum: El Experimento

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Supergirl (2015) 2. évad 8. rész angol online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Supergirl (2015) 2. évad 8. rész (angol) / Supergirl s02e08 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé vitapect.org-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emeriség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.

Részletek

Supergirl-(2015)-2-évad-8-rész-(angol)
Supergirl

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2015, 43"  |  Premier: 2015.07.11.
Kaland | Akció | Sci-fi

Rendező: Dermott Downs, Glen Winter, Larry Teng
Forgatókönyvíró: Allison Adler, Greg Berlanti
Zene: Blake Neely
Szereplők: Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Calista Flockhart, Briana Venskus, Peter Facinelli, Jenna Dewan Tatum